XtremePlace Forum

AV Galaxy => Planet Home Theater => Topic started by: jkcs on June 25, 2019, 15:57

Title: Wharfedale Subwoofer red light on
Post by: jkcs on June 25, 2019, 15:57
Hello guys,

My subwoofer is always in red light, what could be the issue? could it be fuse problem?

My case: I haven't been using my HT for quite some time, recently I switched on and my sub begun to give out "thumping" sound, when that happens, it will turn from green light to red and then back to green (each time it thumped, the light will change accordingly). 

As of yesterday, the light is red despite me switching it off and on several times.  Please give advice, thank you
Title: Re: Wharfedale Subwoofer red light on
Post by: econav on June 25, 2019, 23:18
Hello guys,

My subwoofer is always in red light, what could be the issue? could it be fuse problem?
As long there is light , that means the power supply is working so the fuse is good

My case: I haven't been using my HT for quite some time, recently I switched on and my sub begun to give out "thumping" sound, when that happens, it will turn from green light to red and then back to green (each time it thumped, the light will change accordingly). 
this can due to some leakage of the component ,mainly is capacitor or the signal cable ground issue (OC ) , you can try disconnect any input cable to the sub and just plug in the power and power it up ,if without any input cable connected and after you power it on still have that thum sound ,then safe to say need a electronic Doc for a checkup.

As of yesterday, the light is red despite me switching it off and on several times.  Please give advice, thank you
try turn the auto switch to on to test.
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal